Skip to content

Bedenktijd:
Bij Coolbless geldt voor alle webshop bestellingen een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op het moment dat u de volledige bestelling heeft ontvangen. Na het verstrijken van de bedenktijd is de koopovereenkomst een feit. Onze algemene voorwaarden geven de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, goederen die u bij ons heeft gekocht terug te brengen ongeopend. Let op de goederen dienen ongeopend te zijn. Als de goederen geopend zijn nemen wij het niet meer retour,als de goederen gebruikt zijn nemen wij het ook niet meer retour.

Terugbetaling:

Nadat we uw retourzending onbeschadigd hebben ontvangen, wordt het bedrag van de geretourneerde goederen binnen 14 werkdagen terugbetaald via de betaalmethode waarmee de items zijn gekocht. De terugbetaling is exclusief verzendkosten. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar wordt op uw bankrekening. Dit kan variëren per land/bank.

De volgende producten kunnen niet retour:
speciaal voor u besteld of op maat zijn gemaakt *.

U laat de goederen per post naar ons verzenden:
De kosten van het retourneren naar Coolbless zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering storten wij na ontvangst van het product en na de beoordeling van het artikel, achteraf uw werkelijk gemaakte verzendkosten van de retourzending terug op uw rekening. Als u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met info@coolbless.nl. Hier krijgt u, binnen 24 uur, de retourinstructies die u nodig heeft.

U brengt uw te retourneren artikelen naar ons vestigingsadres neemt u hierover eerst contact met ons op:
Asveldweg 17A
7556BR Hengelo.

Uitzonderingen:
Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden,

– Die persoonlijk van aard zijn
– Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
– Die speciaal voor u besteld zijn
– Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
– Waarvan de prijs afhankelijk is van schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben

Winkelwagen
Back To Top